4 WEKEN VOOR SLECHTS 29 EURO, INCL. SUPPLEMENTEN!

START NU MET ONS KETO – OKL STARTPROGRAMMA: 4 WEKEN VOOR SLECHTS 29 EURO, incl. supplementen, btw en verzendkosten!
Experts van KetoServices krijgen jou snel in ketose. Keto moeilijk, of ongezond? Niks ervan! Je moet wel goed weten en leren hoe.

4 Weken begeleiding

Vier weken lang krijg je tips & tricks, persoonlijke begeleiding, makkelijke menu’s, heerlijke recepten, macroberekeningen en -coaching, en met een snelle helpdesk voor al jouw keto-vragen en -problemen. Obesitas, diabetes-2, hoge bloeddruk en andere metabolisme-gerelateerde ziektebeelden kun je voorgoed achter je laten (of voorkomen), èn je verliest precies zoveel kilo’s gewicht als jij wilt! Met onze toepassing van een Optimale Ketogene Leefstijl (OKL): de optimale versie van de ketogene leefstijl. OKL geeft significant beter resultaat en ook een betere gezondheid voor de langere termijn dan ‘gewoon keto’.

Lekker eten, nooit honger en toch slank en gezond: HET KAN!

Je weet vast al het een en ander over koolhydraten-lage leefwijzen, daarom heb je ons hier gevonden! Dus uitleg over wat OKL, Keto, Paleo, Low Carb, KHD-arm en -beperkt eten allemaal precies inhoudt vind je elders op onze site.

Wat wij doen?

Wij helpen je bij jouw keuze voor een van de koolhydratenarme leefwijzen, en vervolgens helpen wij je ook om die transitie zo leuk, lekker en gemakkelijk mogelijk te maken. Want veranderen van leefwijze is een hele opgave! Wil je kans van slagen, dan lukt je dat niet alleen!

Tientallen kilo’s blijvend gewicht verliezen is gemakkelijk bereikbaar. Daarbij word je gezonder, fitter en alerter. Je moet alleen goed weten hoe. Wat eet je wel? Wat niet? En in welke verhoudingen (macro’s)? Hoe voorkom je klachten als obstipatie, spierkrampen, gele nagels, haaruitval: veel voorkomende bijverschijnselen van een ketogene leefwijze bij mensen die wel de klok hebben horen luiden, maar eh… Juist: wij weten waar die klepels hangen!

Khd-arm eten doe je met een reden. Maar welke reden je ook hebt, het begint altijd met de knop omzetten, in ketose komen en leren omgaan met de voor- en nadelen van die ketonische staat van je lichaam. Onze startweken garanderen een snelle en diepe ketose en bieden hulp en begeleiding op elk vlak en bij elk ongemak.

Wanneer je nu start met ons KETO – OKL Startprogramma (slechts € 29,-) krijg je het volgende:

 • 2 soorten supplementen om Keto griep te voorkomen en eventuele tekorten aan te vullen
 • dagmenu’s, weekmenu’s en recepten
 • complete boodschappenlijsten
 • persoonlijke en intensieve begeleiding
 • toegang tot de Facebook-groep om elkaar te helpen en te motiveren

Elke drie weken beginnen nieuwe groepen aan het Keto – OKL Startprogramma van KetoServices.

Klik hier om je in te schrijven: Intekenformulier

Aanvullende informatie vind je hieronder:

Inhoud 4 weeks Keto – OKL Startprogramma

Ons 4-weeks Keto – OKL Startprogramma is een beproefde manier om jou te helpen de geoptimaliseerde vorm van ketose (OKL) te bereiken. Het maakt niet uit of je nu al koolhydraten mijdt, of moet (her)starten en het ditmaal in één keer goed wilt doen. In die eerste vier startweken kom je zéker in ketose, en dat op de optimale wijze. Onze eerdere deelnemers raakten gemiddeld vier kilo en 30 centimeter omvang kwijt in die weken. En dat is nog maar het begin…

Wat doen wij?

 • Wij berekenen jouw persoonlijke OKL-macro en helpen je te begrijpen wat dat betekent voor wat en hoeveel je eet.
 • Je krijgt elke week een compleet zevendaags menu dat is afgepast op jouw persoonlijke macro. De menu’s bestaan uit eenvoudig te bereiden recepten die stap-voor-stap worden uitgelegd. Van ontbijt tot en met diner. We kunnen rekening houden met allergieën, religieuze eetvoorschriften en andere eetgewoonten/-wensen.
 • Bij elk menu hoort wekelijks een complete, geïndividualiseerde boodschappenlijst.
 • Je ontvangt voor vier weken (= 28 dagen) ons startpakket. Daarin vind je 50 Ketostix waarmee je vanaf de vierde dag tweemaal per dag kunt controleren of en hoe sterk je in ketose bent, alsmede het standaard supplementenpakket. Indien gewenst kunnen we het supplementenpakket ook individualiseren. Daarvoor is dan eerst bloedonderzoek en afstemming met één van onze experts nodig.
 • Elke startgroep wordt door ons bijna real-time persoonlijk begeleid en gecoacht in een Facebook-groep en via een Whatsapp-groep. Wij bieden daar persoonlijke hulp en coaching en natuurlijk delen wij alle kennis die je nodig hebt om je macro te volgen.

Wat doe jij?

 • Jij houdt je tijdens het 4 weeks startprogramma aan de voorgeschreven menu’s.
 • Elke avond weeg je jezelf op een (liefst digitale) weegschaal, en elke ochtend weeg je weer en meet je met een centimeter volgens onze instructie. Vanaf de vierde dag meet je jouw ketose met de Ketostix. Al deze scores geef je dagelijks aan ons door met een online meldformulier.
 • Wij werken via Facebook en Whatsapp, dus het is noodzakelijk dat je daar een gebruiker van bent of wordt. (Wij geven de voorkeur aan een eigen digitaal communicatieplatform, maar helaas zijn we voor de ontwikkeling daarvan niet kapitaalkrachtig genoeg.)
 • Als je je daar prettig bij voelt, deel dan gerust jouw ervaringen, vragen en processen met de andere starters in jouw groep. Samen sta je sterker en je kunt elkaar motiveren!

Ketose gegarandeerd! Wanneer je eet wat wij voorschrijven kom je absoluut in ketose, en dan pas wordt jouw lichaam een vetverbrandingsmachine!

Ons startprogramma is ook zeer geschikt voor actieve keto’ers die in een stall terecht zijn gekomen. Zij vallen dan opeens niet meer af, maar blijven steken (vlak) boven hun streefgewicht.

Binnen drie dagen in het startprogramma is het zover: ketose bereikt! Heel soms gebeurt dat echter niet (één op de duizend gevallen of zo) en dan is er iets aan de hand. Ook dat pakken we op: jouw probleem is dan ons probleem.

Heb je er al zin in? Zet dan nu de eerste stap naar een gezonder, slanker en gelukkiger leven!

Klik hier om je in te schrijven: Intekenformulier

Na de eerste vier weken ben je vast, zoals wij, “besmet” met het keto-virus. Jouw lichaam is dan clean van je vroegere suikerverslaving en brood e.d. mis je niet meer. De routine van andere dingen in de koelkast hebben liggen is erin geslopen en de resultaten van -indien gemeten- de afname van jouw gewicht en centimeters, en de stabilisatie van jouw bloedsuikerspiegel zijn zó motiverend dat je door wilt gaan. Dat kan op eigen gelegenheid, maar ook met ons. Klik hier voor de mogelijkheden na afronding van het startprogramma.

Onze laatste tip als je wilt beginnen met het 4 weeks Keto – OKL Startprogramma:

Lees op je gemak alle informatie op onze website door, want hoe meer je weet over ketose en OKL, hoe makkelijker je het jezelf maakt.

Lees in onze FAQ vooral ook: Waarom maar 25 gram koolhydraten bij OKL? Waarom zoveel eiwitten bij OKL? Wat is een macro? Over eiwitten/proteïnen. Waarom is vet goed?

[WPSM_AC id=1741]